Del 14

Mina ben bar mig knappt, men jag förökte fortsätta gå.

- Don't go!!!

Jag hörde steg bakom mig, de kom närmare och jag vände mig om:

- You can't do this, don't make me come with you! sa jag när han stog brevid mig
- I won't make you do anything you don't want to, I just wish you would do it, cous you wanted to, by yourself!
- And Angel, I'm allready involved!

Han tog tag i mina axlar och ruskade om mig lite försiktigt:

- We can make this, nonw of us will get hurt! Especially not YOU!!

Han tog ett större grepp om mig och bkramade om mig, och han släppte inte förän jag slutade gråta. Jag snyftade lite och kände mig så illa til mods, jag visste att han skulle råka illa ut men jag betstämmde mig för att ge med mig. Han betydde mer för mig än min egen pappa. Han ledde mig tillbaka till bilen i ett ordentligt grepp och satte mig på rätt sida av bilen.

Han gick runt och satte sig på förarsidan och startade bilden och körde iväg, vi körde länge och jag satt ihop kurad i sätet och kände mig som ett litet barn igen. Vi körde långt utan att säga ett ord till varandra och vi körde länge genom skogar och längs landsvägar för att inte bli upptäckta av någon. 

Efter ca 45 minuter stanna vi och vi stog vid en liten sjö, den var så liten att man lätt skulle kunna simma över till andra sidan utan problem. Jag satte mig ordentligt upp och öppnade dörren, bakom mig satt Justin och log.

Jag gick ur bilen och kollade på omgivningen, det var så vackert nästan som om vi hade hamnat i en saga, sjön glittrade och det stog höga gröna björkar på sidan. Precis vid sjön låg en röd liten stuga, när som helst skulle en söt liten gumma komma ut och bjuda oss på fika. Jag kände att det här var rätt, det här var Justin och mitt ställe, här skulle vi kunna stanna för alltid.

Justins smällde igen dörren bakom mig och kom och ställde sig brevid mig, jag kunde känna han glädje sprida sig från honom till mig. För första gången på länge log jag och det kändes jätteskönt.

Han la sin arm runt mina axlar och pussa mig en gång på tinningen:

- We will be safe here, far away from the sivilisasion. Out here it's peace and qiuet! No one can see us or find us here!!

Vi ledde mig mot huset och han öppnade huset med en liten liten kopparnykel som låg under dörr mattan, det här var verkligen som en saga. Vi gick in och det huset som utanpå såg så litet och gammaldags ut såh inuti ut som ett stort modernt hem. Det fanns bardisk, platt-tv, stoora gråa soffor i skinn och ett musikrum med alla möjliga sorters instrument.

Om man kollad epå övervåningen fanns det ett badrum med ett badkar och en duch och 2 stooora sovrum.

- I say this will be your room, sa Justin och gick in i ett av sovrummen med väggar som var målade med himmelsblå färg och med vita gardiner.

Det andra rummet var väggarna lavendellila med vitt tak och vita gardiner.

- This is our sumemrplace, we use to go here when we wants to get away from all teh poeple and Just relax.
- I hope you don't mind sleeping in my bedroom?
- Ofcourse not :D

Det kändes jättekul att få sova i hans rum, kul, litte spännande men ändå lite nervöst av någon konstig anledning.

Justins gick in och satte sig på golvet i sin mammas rum, han tog upp sin mobil och ringde:

- Hi mum!
- Hi darling, is everything okey?
- Yeah we just arrived, we are sraying in our summerhouse, is that okey?
- Ofcourse, but it's so far there?
- I know, but U didn't want him to find her!

Jag satt på Justins säng och hörde allt han sa och jag rös när han pratade om pappa.

- Yeah sure, but it can take an hour or so for the car to arrive, light teh fireplace and make sure you stay warm until someone comes!
- Okey, sure, thanks mum :)
- I love you Justin, be careful!
- Love you too, and yes I promise!

Han la på och kom in i mitt rum, han satte sig på sängkanten och berättade allt vad Pattie sagt.

Vi gick ner och tända den öppna brasan så att det skulle bli lite varmare och satte oss i den stora soffan för att kolla på tv. Då hörde vi ett skott...

Fortsättning kmr...

Del 13

Vi hade ingen tid att förlora, vi kastade oss ut genom rummet, förbi den lilla damen som hade kommit med nyheten, knuffade nästan omkull henne av panik men nu gällde det att komma till ett säkert ställe.

Vi hade inte tid att ta på oss våra kläder utan vi sprang rakt ut till  bilen med badrockarna på, när vi sprang förbi receptionen ropade Justin i farten:

- Sorry, we have to go, I'll pay later and we borrow these for a little while!!!

Han ryckte i badrockarna och vi sprang ut till bilen och med en rivstart åkte vi ut från gården och ut på vägen igen, för att hålla så låg profil som möjligt så tog vi en liten väg genom skogen för att inte bli upptäckta av papparazzis eller om folk skulle undra varför vi hade badrockar på oss.

Plötsligt ringde Justins mobil:

- Hi, Justin! It's mum!
- Hi!!
- We are kinda in a hurry!!
- Yeah, I heard, don't come home, this is the first place he will look.
- Okey, but where shall we go?
- Go to so far south you can and stay at a motell or anything, just don't some here.
- Mum, we are in bathrobes?
- Go to some place, call me and tell me where you are and I'll send you someone to give you clothes and money.
- Thanks mum, I love you!
- I love you too, just promise me one thing?
- Sure, whatever...?
- Take care of here..... and be careful!!!
- That's two things, but of course I will, bye!
- Bye!!

Han la på och la telefonen och tittade på mig, jag såg i hans ögon att något var väldigt fel och att han var orolig, men han försökte att se lugn ut och inte oroa mig i onödan.

Det plinagde till i min mobil och jag slet år mig min mobil, jag blev rädd för vad jag såg, mina fingar skakade när jag skulle trycka på VISA knappen på mobieln så jag skulle kunna se smset jag just fått. jag blev kallsvettig och mitt huvud snurrade när jag läste smset:

"Jag vet vart ni sågs sist, jag sa till dig att inte träffa pojkar, det här kommer stå dig dyrt!
Jag kommer få tag på dig och då, ja gud vet vad som händer då!!
Det är bara dumt att gömma sig, jag kommer hitta dig förr eller senare. Men ju senare det sker, ju hemskare blir straffet."

Jag fick inte fram ett ord, jag kunde inte andas, det kändes som om någon just slagit mig hårt i magen (som den gången pappa slagit mig i magen i mitt rum) så jag tappade andan. Jag lutade mig fram och försökte få fram luften igen men jag var så rädd att jag inte kunde andas, jag vevade ner rutan för att få in lite luft i bilen, men inte nu heller fick ajg fram något. Jag vände mig mot Justin som suttit och tittat undrande på mig.

Jag kastade mobilen mot honom och pekade på sidan av vägen, nu började jag bli blå i huvudet och Justin fick fort fart att köra in mot kanten och hjälpa mig ut.

Jag kastade mig ner i gräset och som tur var det en bäck där i skogen och jag tog upp en hand med vatten och drack, just nu struntade jag i hur smutsigt det vattnet, jag ville bara få luften tillbaka, under tiden stog Justin och läste Justin mitt sms, men han förtsog ju inte vad det stog, han klurade en lång stund tills jag kunde andans ordentligt igen man gav sen tillbaka mobilen igen.

Han satte sig brevid mig i gräset och såg oroligt på mig:

- What did the message say?
- I know where you last were seen, I told you not to meet any guys, this will stand you dearly!
I'm gona getcha and then, yes only god knnow what happens then!!
It's just silly to hide, I'll find you sooner or later. But the later I find you, the harder the punishment gets.

Jag översatte smset men jag ciskade fram orden som om någon skulle ligga i en buske och lyssna på oss. 
När jag läst klart smset tittade jag sakta upp på Justin:

- We can't hide, I gotta get home, he'll hit me but not harder then he will when he finds me. And I don't want you to get hurt. 

Jag tittade på Justins och när jag tänkte på att han kunde bli ett offer till pappas verk kund ejga inte stå ut, jag började gråta så häfftigt att till och med jag blev förvånad:

- You can get hurt cos of me, and didn't want you to get involved in this, I'm so sorry!!

Jag vred mig ur det grepp som Justin hade tagit mig i och reste mig i, han höll fortfarande kvar i mina händer, men ju längre jag backade desto mer började våra händer glida från varandra. jag ville inte lämna honom, men det var dte ända jag kunde göra. jag älskade honom och det ända sätte att visa honom på att jag ville hans bästa var att lämna honom, göra så han inte skulle bli skadad själv.

Jag grät så mycket att jag knappt kunde se genom mina tårfyllda ögon, jag snörvlade och hukade mig fram för att låta mina händer stanna så länge som möjligt i hans varma lena händer, men till slut gled vi helt ifrån varandra och mina händer flög mot marken. Jag torkade mina tårar men ögonen blev fyllda med tårar lika fort.

Jag vände mig om, jag ville inte göra det här, men jag var tvungen. jag skulle älska honom för alltid men det kunde inte längre va VI!!

Jag tog några vingliga steg framåt och bröt sen ihop och började storgrtåta på riktigt!!

- I ...... LOVE...... YOU!!!!

viskade jag, innan jag började gå mot staden igen....

Fortsättning kmr...

Del 12

Vi gick in i den stora byggnaden så var det varm och det luktade fräsht. Jag såg doftljus på bänkar och hyllor. Han hade tagit mig till ett spa.

Vi gick fram till receptionen och det ända han behövde göra var att säga sitt namn, så gick hon runt disken och vi fick följa med henne till omklädningsrummen. Där fick vi ta av oss våra kläder och ta på oss badkläder (Justin hade på något sätt lyckats få med sig min bikini med :O) och fick en stor vit badrocck att ha på oss.

Justin gick till herrarnas och jag till kvinnornas avdelning och sen möttes vi på mitten och gick in i ett rum som var ganska mörkt men mysigt men ljus och dov musik som kom ur högtalarna.

Vi fick hänga av oss badrockarna på några krokar os sätta oss i en jaccuzi. Det var inte förän jag tog av mig badrocken jag kom på mitt ärr på sidan av magen och ryggen. Jag blev helt plötsligt orolig och nervös, jag drog på mig rocken igen igen och kollade ner i det kalla stengolvet.

Precis när Justin skulle gå ner i jaccuzin vände han sig om mot mig och hans nöjda otroligt gulliga leende blev en bekymmrad blick som undrade vad som stog på. Utan att jga behövde säga något såg han varför ag inte ville visa mig med bara bikini när jag satt och höll föe ena handen för min sida.

Han gick fram mot mig och tog tag i mina händer. Han reste mig uppp och kollade rakt in i mina ögon men ett liten snett leende. Han la mina händer runt hans nacke och axlar och vi börja dansa sakta sakta till musiken som kom ur högtalarna. Han la sina händer om min midja och drog bort bandet som höll om badrocken. Vi fortsatte och dansa och vi dansade närmare och närmare varandra och när vi var precis tätt inpå varandra började vi kyssas.

De bytte låt och nu kom det "never let you go" från högtalarna, vi fortsatte att kyssass och Justin la sina händer på mina axlar och tog tag i min badrock. Han drog sakta ner min badrock från axlarna och ner så min aarmar kom fram. Jag drog upp armarna och tog tag om Justins nacke igen. Justin kastde iväg orcken en bit och vi backade upp för stegen och ner i poolen kyssandes. När vi satte oss i badet kom jag plötsligt på att han fått av mig badrocken utan att jag tänkte på det.

Jag la mitt huvud på hans axel och log rakr fram, han pussade mig på huvudet och sjöng tyst med i sin egen låt:
"It's like an angel came by, and took me to heaven....."

Han viskade lågt i mitt öra:

- You are my angel, and when I stare in your eyes, I just couldn't feel better ;)

Han pussade mig en gång på munnen och plötsligt kom det in 2 tjejer i rosa tröjor och frågade oss om vi var klara?

Även fast vi precis börjat så sa vi "ja", de visade oss vägen till ett nytt rum där vi skulle få massage, vi tog våra badrockar men vi tog inte på oss dom. Justin gick tätt intill mig på den sidan jag hade ärret så jag skulle slippa känna mig så nervös och ila till mods.

Vin kom in i ett nytt rum fullt med rökelser och doftljus med ljusrosa tyger hängade från teket och som svepte sig ner längst väggarna.

Vi la oss i varsin massage stol och jag kände att jag var tvungen att säga något om ärret innan hon började undra:

- You have probably heard of my father?
- Yeah, I'm so sorry for you!
- Don't be, but please dont tell enyone... :s

Jag vände mig om och visade mitt långa röda ärr och jag såg att hon ansträngde sig för att inte göra några miner som antingen betydde "aj aj aj stackars flicka" eller "det där måste jag säga till någon" men jag litade på henne, hon såg snäll ut.

De började massera oss och jag låg bara och njöt, det var första gången jag varit på något spa och blivit masserad av ett proffs, förut hade bara mamma masserat mig när jag var mindre. Jag förstog inte vad som tog åt mig, kanske gjorde allt det här mig känslomessig, av massagen och all annars vet jag inte vad det var, för när jag tänkte på mamma började jag gråta. Jag slutade att gråta över hennes död för längesen, vad var det för fel?

Tjejen slutade massera mig och Justin for upp och slog sina armar om mig.
Varför var jag tvungen att gråta nu, tjejerna trodde säkert jag grät för det pappa hade gjort mot mig.

Just då störtar det in en äldre kvinna med ett ansiktsutryck så man skulle kunna tro att hon var på rymmen från en mördare:

- You better run, or hide or whatever, I just heard on the radio that your father escaped from prison!!

Hon slåsade fram orden, ohnej vad ksulle vi göra nu?

Fortsättning kmr...

Del 11

Klockan 09.00 på morgonen kom Pattie in i rummet och såg oss ligga och sova i soffan. Hon lät oss ligga kvar men tog undan all chips och godis som vi ätit kvällen innan. Vid halv 10 tiden vaknade jag av att Justin snarkade och jag tittade upp mot honom, han låg där men halvöppen mun och snarkade högt och ljudligt. Jag kravlade mig förbi Justin och kände mig stel efter att ha delat en soffa tillsammans med honom. Jag hade skitont i nacken men struntade i det och gick upp och tog på mig nya frächsa kläder. När jag kom ner igen satt han i köket, när han spg mig övergick hans trötta ansikte till en solstråle.

- God morning sunshine!

sa jag och ställde mig bakom honom och kramade om honom. Han kramde om mina armar med sina händer.

- When did you wake up?
- For just some minutes ago.

Han tittade på mig och log, vi plockade upp lite frukost och åt under tystnad, Pattie kom in i köket och flinde mot oss:

- Did you sleep well xD
- Naaaa, it was very crowded but coosy!
- Yeaah but I'm very numb

sa jag och smekte min nacke.

När vi ätit upp gick vi upp till Jutsins rum , han skulle ta på sig något bättre sen skulle vi ut och åka igen. Jag gick in i badrummet för att borsta tänderna, det gjorde fortfarande jätte ont i nacken och jag stog och smekte nacken så smärtan skulle gå över, plötsligt kände jag ett par varam händer på axlarna. De började massera och jag började antligen slappna av. Kroppen som händerna tillhörde kom närmare och jag kände hans värme och jag rös till av glädje och kärlek. Han pussade mig en gång på kinden och sa sen:

- I know exactlly where we're going today ;)
- Aha? Where?
- I'm not telling ya ;)

Han log ett retligt leende mot mig och puffa till mig i sidan, till mig förvåning så gjorde det inte ont i sidan längre Jag drog upp tröjan och såg att såret hade börjat läka riktigt bra.

Vi sa hej då till Pattie och gick ut mot bilen. Utanför stog det massa papparrazzis och reportar, men sitället för att skrika och ropa Justins namn så ropade de mitt namn.

"Engla, how does it feel that your dad's in jail?
Why did he hit you?
Can you tell us YOUR story?
Do yo still love him?"

Vi satte oss i bilen och än en gång blev ajg påmind om pappa och jag kände mig illa till mods. Justin såg det och smekte min kind och lyfte upp min haka:

- Engla, girl, don't never EVER feel bad for what he did, he's a your dad I know but he's a jerk!

Han log sitt änglalika leende mot mig och jag kände att det kanske var bäst så här!
Vi åkte ut på vägen och omringades av folk, Justins tutade och tutade men de vägrade att flytta på sig, vi stog helt still. Till slut började de banka på rutorna och ville ha en kommantar av mig. Justin gasade, de blev nog lite rädd och skingrade sig lite. Han tog fart och åkte iväg innan alla hann komma nära igen.

Vi åkte genom staden och det tog en lång stund innan vi kom fram, under tiden passaerade vi stora flyers där det stog:
"Famous director, in jail!
The director of "The story" hits his daughter!
"I'm inocent" "The story"-director about the assault on his daughter"

Jag försökte att inte kolla men det satt överallt, det gick inte att hålla sig undan. Jag ville spendera den här dagen med Justin och inte tänka på pappa men varje gång vi körde förbi en flyer höjde Justin radion och började prata ännu mer. Jag nickade och log till svar men sanningen avr att jag inte hörde vad han sa, han var så långt bort att hans ord bara blev mummel.

Jag märkte inte att vi var framme förän Justin drog ur nyklarna ur bilen och suttit tyst och stilla en stund. Jag rycktes tillbaka till verkligheten när Justin la sin hand på mitt lår:

- I know you're upset, but you have to forget him and move on. He hurted you and he made you like this, a rec.!

Han sa det med en ganska nedsatt och tyst ton och såg väldigt sårbar ut:

- Hun, I'm here, by your side, and always will!

Jag kollade up och märkte att Justins asnikte var närmare än vad jag förväntat, kyssen kom naturligt men ändå som en överraskning.  han log mot mig och vi gick ur bilen och gick mot ett stort vitt hus, det såg väldigt lyxigt ut och jag undrade vad det avr han hade hittat på egentligen.....?

Fortsättning kmr...

Del 10

PLötsligt saktade han ner farten och körde upp vid kanten av vägen.....

- What are you doing?
- I just couldn't wait any longer....

Han slet av sig bältet och böjde sig fram mot mig och kysste mig. Han höll sin han i min nacke och tryckte mig hårt mot honom. Jag kysste tillbaka och det kändes härligt att han vill eha mig så nära, och att han till och med var tvungen att stanna bilen för att kyssa mig.

Utanför gick papparassiarna galna och det skreks och fotades galet. Alla ville ha den bästa bilden på Justins nya tjej. Men allt kändes så långt bort, jag kunde höra att de levde rövare utanför men de var för långt bort för att bry sig. Nu var jag i en egen underbar värld tillsammans med Justin.

Han lutade sig tillbaka i sitt säte och log det sötaste och mest bedårande leende jag någonsin sett. Nu kände jag verkligen fjärilnarna i magen och kände nu att jag var kär på riktigt. Jag lutade mig fram och kysste honom igen, jag var ju bara tvungen. Det här var antagligen papparazzisarnas drömdag. Än en gång kramade han hårt om mig och vi kysstes en stund till innan vi satte oss till rätta och körde iväg igen. Eller ja efter några minuters tutande och skrikande åt pappzen att flytta på sig.

På vägen hem tog han min hand och höll den hela vägen.

När vi kom fram och han hade kört upp för avfarten fick han fort fart, han tog filmen och sprang runt och öppnade min dörr, han öppnade dörren och visade mig ut mot gården. Jag stack ut mina bara fötter och då kom han på att jag inte hade några skor på mig. Han lyfte upp mig som om jag var hans nygifta fru. Han gick in med mig och satte mig ner på golvet. Jag kände mig så fånig där jag satt när Justin bad mig sitta kvar och han sprang iväg.

Jag satt kvar en stund och hörde honom prassla med olika saker i köket, han spang ut och in från köket och vardagsrummet men kom till slut ut till mig. Han tog tag i mina händer och hjälpe mig upp. Jag reste mig upp och och han la en hand på mina ögon och ledde mig någonstans.

Han la sitt huvud mot min axel och viskade små gulliga ord till mig och "mind the step".

Han stannade plötsligt och när jag öppnade ögonen såg jag ett rum fullt av ljus, kuddar, snacks, godis och varsin låda med kinamat. På tv:n var dvd:n laddad och menyn till Titanic.

Vi statte oss i soffan och började äta maten innan vi började kolla på filmen. Jag fick wokade nudlar med räkor och grönsaker och Justins åt ris, kyckling och currysås. (Hur kunda han veta att jag älskade Kina-mat?)

Vi satt länge och pratade och skrattade åt olika saker, och nu kändes det som om vi verkligen började lära känna varandra. Justins drog några dåliga skämt om svenskar och jag buffade till honom så han spillde sås över hela tröjan. Jag började asgarva och Justin buffade tillbax. Han reste sig upp och tog av sig tröjan, sen satte han sig igen med bar överkropp. Jag var bara tvungen att lägga min hand på hans varma rygg och jag klappade honom lite försiktigt. Han vände sig mot mig och gav mig en kyckling med sina kinapinnar. Jag tog emot den och pussade honom på munnen.

Precis då kom Pattie in och frågade om vi ätit klart och när hon såg att Justin satt i bar överkropp sa hon med bestämmd röst:

- Justin, put your shirt on!
- I can't....

sa han och höll upp den så hon såg den stora gula fläcken. POattie tpg med sin den och maten och kom snart tillbaka med en ny ren t-shirt.

Han tog emot den och tog på sig den, sen tog han upp några filtar och la dom över mig, jag hoppade närmare och satte mig precis brevid honom. Han satte på filmen och drog upp filten på honom med. Jag la upp mina ben i hans knä och lutade mitt huvud mot hans axel och kollade på filmen.  Han la in arm om mina axlar och där satt vi, tätt ihop och kollade på den finaste, sorgligaste och bästa kärleksfilm som fanns.

Jag var rädd att Justin skulle tycka det var dåligt men under alla romantiska scener började han smeka mina vänstra axel och pussade mig på huvudet. Under vissa scener höll vi om varandra och kysstes. När slutet närmade sig kunde jag som vanligt inte hålla mig från gråten och böjde mig ner och tjöt som ett litet barn.

Till min förvåning satt Justins också och snyfatde men försökte nog hålla gråten undan och verka lite cool, men när Jack dog satt vi båda med armarna om varandra och grät högljutt.

När filmen var slut kunde vi inte sluta gråta utan va la oss ner i soffan och kysstes, det var en blöt kyss, eftersom båda våra kinder var genomblöta av tårar. Efter en stund hörde jag Justin andas tugnt och sekunden efter somnade jag...

 Fortsättning kmr...

Del 9

Det kändes som om 1000 knivar stack min i sidan när Pattie la på trasan och det gjorde så ont att jag jag ville vrida mig ur Justins grepp och springa därifrån, men jag visste att jag var tvungen att stå ut med smärtan en stund för att få såret rent.

Jag tog Justins hand och kramade den hårt, hårt när jag kände smärtan igen. Han kramade tillbaka och höll den andra handen om mina axlar. Jag lutade huvudet bakåt och lät den vila mot Justins axel. Jag lugnade mig lite när jag kände Justin så nära mig och hörde hans andining precis vid mitt öra.

När Pattie gjort rent såret såg det rätt fint ut, det var lite svullet runt om såret men det var inte allvarligt. Min chock la sig och Pattie gick ut och lät mig va ensam. Justins stog kvar med samma grepp runt mig:

- Justin, you can let go now!
- No!
- What do you mean "No"?
- I can't let go!
- Why, everything's okey...
- I just wanna stay like this a little longer.

Jag snodde runt och ställde mig med ansiktet mot hans och när vi stog ca 5 cm ifrån varandra log han med hela ansiktet och mitt i allt dte romantiska vifta han till på håret så jag fick det i munnen och jag började spotta och skratta. Han började skratta han med och pussade mig snabbt innan han lämnade rummet lite fnissande och jag låste om honom inna jag klädde av mig och tog en dusch. Det sved lite i såret men inte så jag inte kunde avsluta duschen.

Jag torkade mig och snodde en handuk runt kroppen och en runt håret innan jag gick ut till Justins rum och klädde på mig nya rena kläder.

När jag kom ut ur rummet stog Justins där och log mot mig:

- What is it now?
- You'll see.....

sa han hemlighetsfullt och tog tag i min hand och ledde mig ner för trappan och ut genom dörren. Han lyfte upp mig bar mig till hans bil. Vad höll den galningen på med xD?

Jag satte mig i bilen och han satte sig på andra siden och körde ut från avfarten och körde iväg, vart skulle vi?

Vi körde en stund genom staden och sen prakerade han på en liten oarkering med många olika små affärer pch butiker i.

Han hoppade ut från bilen som sprang runt och öppnade min dörr, papparrazzisarna skrek och ropade på Justins och undarde allihopp vem jag var. Men Justin drog snabbt upp mig på sin rygg och sprang in i en video och DVD butik. Han släppte ner och vände sig mot mig och sa:

- hahaha, sorry bout that, you know how it is!
- yeah, it's okey ;)

Han hoppade upp och ner lite och skrattade och sen tog han tag i min hand och drog in mig i butiken, vi kollade runt bland massa filmer och Justin bad mig välja min favoritfilm. Jag gick runt bland alla hyllor fulla med filmer och kände som om jag var i himlen. Jag älskade ju att kolla på film.

Jag gick runt en bra stund och fastnde vid drama hylllorna, då dök han upp bakom mig och kittlade mig och sa att jag var en slöfock. Han spranh iväg och gömde sig bakom en hylla men jag sprang efter och hittade honom vid tidningsställen. Han ropade högt på hjälp när jag på skoj bråttade ner honom på golvet. Han skrattade hejdlöst och då dök ett argt huvud upp bakom hyllan.

- For gods sake, it sounds like you're killing eatchother. Stopit right away.

Justin och jag reste oss upp och bad om ursäkt och så fort den arga kvinnan försvunnit ur synhåll började vi skratta igen. Han kysste mig snabbt inna han drog vidare mig i butiken.

Vi kom till actionhyllan:

- Do you lika action?

Frågade han och började hoppa runt och skjuta och leka Bruce Willis i Die Hard.
Jag skrattade åt honom och skakde på huvudet. När han såg att jag inte var intresserad gick vi vidare till Skräckfilmerna:

- What about horror?

Han gömde sig bakom hyllan och väste:
"I can se you" och "7 days"
Han hoppade fram och lotades vara någon läskig typ i någon skräckfilm och attackerade mig.
Jag skrattade så jag fick ont i magen men drog vidare honom mot Dramahyllorna. När vi passerade Sci-Fi hyllorna började han hoppa runt och lotsades att han var med i Star Wars eller något och började fäktas med ett fejk lasersvärd.

Jag kunde inte sluta skratta med dorg vidare honom till Drama, och när vi kom fram och han såg att det var drama jag gillade började han utföra en serenad och lotades gråta och fjanta sig.


Jag dunkade till honom i sidan och han skärpe sig, vi gick han di hand och kollade på filmerna en stund. Till slut hittade jag min favorita favorit film av alla filmer i hela världen. TITANIC!

Jag höll upp den mot Justin som en fin trofé och log stolt. Han kolla på mig och log:

- Are you sure?
- Defenetly!!

Han tog den och gick och hyrde den i disken inna han tog mig på ryggen igen och bar mig till bilen. Han trände sig förbi alla papparrazzis som fortfarande tjatade och frågade om mitt namn.

Han satte sig och körde och han slog på radion och sjöng med i låten "Kiss me". Jag kollade på honom och log. Tänk att den där knäppa, konstiga, virriga, flummiga men snygga och snälla killen var min.....

PLötsligt saktade han ner farten och körde uoo vid kanten av vägen.....

- What are you doing?

Fortsättning kmr...

Del 8 (kort del)

Justins fick fart och sprang mot badrummet, han fick tag på en nykel och lyckades få upp dörren till badrummet och när han såg mig blev han stående i dörren gapande, varken ajg eller han visste vad vi skulle göra. det ända vi visste var att det som jag hade på magen och en bra bit bra bit bak på ryggen inte var något man såg varje dag...... det var något av det hemskaste jag sett.

När jag hade tagit av mig tröjan och kollat mig i spegeln så såg jag ett stort sår med torkat blod. När och var hade det här hänt? Visst jag hade haft lite ont i magen och lite på sidan men jag hade trott det var för att pappa hade slagit mig i magen på kvällen. Kankse hade han hållt i en kniv och skrit mig samtidigt, jag var inte säker på om jag ville veta.

Justin kom fram till mig och strök försiktigt fingrarna runt om såret så det inte skulle göra ont. Inte kort efter kom Pattie springande som antagligen hade hört skriket hon med:

- Oh dear, what have happened?
- I... don't ..... know?

Jag drog efter andan och kände paniken sprida sig i kroppen.
Hon sprnag efter alsolsprit som skulle göra rent såret. Justin såg fortfarande skräckslagen ut och visste inte vad han skulle göra.

Pattie kom in i rummet och började badda med en våt trasa, det sved och jag ryggade undan, rakt in i Justins armar. Han la sina armar om mina axlar och viskade i mitt öra:

- Be brave, for me!!

Han pussade mig på min nakna axel och jag tog ett djupt andetag innan Pattie la på trasan igen....

Fortsättning kmr...

Del 7

Justin och jag kastade oss ner på golvet och ner under sängen, men Justin kom på att han inte kunde ligga där om min pappa kom in och frågade om han sett mig. Han kravlade ut från sängen fort och satte sig på kanten av sängen. Jag krälade så långt in mot cäggen jag kunde.

Jag hörde när Pattie öppnade dörren och när han kastade upp dörren och började riva och rota överallt:

- WHERE IS SHE? skrek han
- Who?
- YOU KNOW WHO I MEAN! ENGLA!
- She isn't here!
- I don't believe you, where is your son?
- Upstairs, but please don't disturb him.

Pappa brydde sig inte utan gick med bestämmde kliv upp för trappan och jag hörde hur han kom nämre. Jag låg som ett sträck mot väggen och fortfarande höll jag på att föröka komma längre ifrån pappa.

Han slet upp alla dörrar och brydde sig inte om när de smällde i väggarna så det skakade i hela huset. Jag ryckte till och pep till när han smällde upp dörren till Justins rum. Justin satt still på sängen och verkade oberörd:

- Where is she?
- Who?
- You know who I'm talking about, my daughter!
- No idea?
- I know she has been with you!
- No she hasn't, I hardly don't know who she is!

Jag såg pappas leriga tjängor ta ett steg närmare sängen och jag stelnade till och var rädd att han skulle böja sig ner och kolla under sängen. Men han böjde sig ner och tog tag i Justins tröja:

- You better tell me you little jerk!

Han kollade hotfullt på Justins och just då kom Pattie inrusande i rummet:

- Let go of my boy!

Han svängde runt och tittade på Pattie i dörröppningen, han höjde knytnäven och samlade kraft för att slunga iväg en rejält slag mot henne men då kommer det in 2 stora poliser i rummet och tar tag om honom. Han skrek högt att han var oskyldig och att hans dotter var borta och att om de förde bort honom så skulle jag dö.

Det var så hemskt att höra honom ropa så, att höra och se honom slåss som om det ar för hans liv. Jag började gråta tyst, tyst så ingen hörde mig om när pappa var utom syn- och hörhåll så kastade sig Justin ner under sängen och hjälpte mig upp.

Han kramade om mig och vaggade fram och tillbaka med mig som om jag var en liten bebis. Jag pussade mig flera gången i hårbotten och sa:

- He's gone now!
- Everything is gonna be allright!
- I'll be here!
- I'll never let you go, my angel!

Han lyfte upp mig blöta haka och tittade på mitt rödgråtna ansikte, jag borde vara glad över att han var borta, men varför kände jag mig då så förtvivlad. Han tittade rakt in i mina tårfyllda ögon och jag kunde knappt se honom genom tårarna men jag kände när hans aniskte närmade sig mitt och när våra läppar nuddade varandra.

Hur kunde alla problem försvinna bara genom att känna honom så nära. Hans värme, hans kärlek, hans allt... han var allt, mitt allt! Våra läppar flöt samman så naturligt och det var som om vi var menade för varandra.

Efter kyssen tittade jag upp och han log mot mig, jag kunde inte låta bli att le när jag såg hans leende och jag log tillbaka mot honom. Han såg väldigt nöjd ut när han fått mig och le efter det som hänt och han var nog ganska stolt över sig själv.

Pattie kom in i rummet och när hon såg att vi satt med våra armar flätade runt varandra log hon.

- I'm sorry Engla! I had to, do you understand what could had happened if I didn't call em'
- I understand...
sa jag tyst och även om det kändes hemskt att han var borta så visste jag bvad som skulle hänt om hon inte ringde polisen, han hade slagit och kanske till och med misshandlat både Justin och Pattieriktigt illa.

Hon kom och satte sig brevid oss på sängen och kramade om oss både två, hon gav oss en lätt puss på våra pannor och jag kändeatt hon också var orolig.

- You're welcome and stay here as long as you want, Engla!

Sa hon innan hon lämnade rummet.

Jag drog mig ur justisn grepp och betsömmde mig för att duscha. Justin hjälpte mig få fram handdukar och likanande. Jag gick in i badrummet och plötsligt ekade det ett öronbedövande skrik genom hela huset, Justins fick fart och sprang mot badrummet, han fick tag på en nykel och lyckades få upp dörren till badrummet....

Fortsättning kmr...

Del 6

Han släppte mig ur sitt grepp och vi bestämmde oss för att smyga upp och  packa ihop lite grejer så som kläder och annat som jag skulle behöva. Vi gick upp till mitt rum och började riva ut kläder och smink och massa olika saker som jag skulle behöva. Jag hittade några påsar under sängen som vi stoppade ner allt i.

Vi öppnade dörren till mitt rum och jag hörde en bil köra upp på grusuppfarten, jag kollade ut genom ett fönster som låg mot vägen och såg att det var pappa, jag fick panik vad skulle jag göra? vad skulle HAN göra mot mig, eller ännu värre mot Justin?

Jag tog tag i Justins hand och sprang ner för trapporna så fort jag kunde och ner i källaren, när vi väl kom ner i källaren stängde jag sakta dörren mot trappen och jag lutade mig mot väggen. Justin viskade tyst:

- C'mon, we gotta move on...
- We can't if we open the door out he'll see us or hear us, let's just hide somewere here...

Jag tog tag i Justins hand och vi kröp ner och gömde oss bakom solariet som stog borta i hörnet. Vi hörde pappa skrika och väsnas på övervåningen, har skrek och ropade mitt namn, han dunkade i väggar och kastade saker i golvet så det krasade. Jag blev så rädd att jag börja skaka, vad hade hänt om jag var på mitt rum nu?  Vi hörde honom komma ner för trappen och kasatde upp dörren när han kom in i rummet.

Han kastade tunga hantlar i golvet så det vibrerade i hela golvet, jag blev ännu räddare och var tvungen att stätta en hand för munnen för att inte skrika. Han skrek mitt namn så högt att det skakade i i väggarna och nu flyttade jag mina händer från min mun till mina öron, och jag la lutade mig mot Justins axel för att lugna ner mig lite. Han la sin hand mot min friska kind och smekte mig försiktigt, nu kände jag mig lite bättre till mods menvar fortfaranade livrädd.

Tillslut slutatde han leta och han klampade upp för trappstegen, då tog vi fart och sprang ut genom dörren och sprang allt vi kunde ut genom dörren mot Justins hus. Han måste ha hört när vi smällde igen dörren för när vi ställde oss och kollade ut genom ett fönster på övervåningen såg jag honom stå vid mitt fönster och kolla ner mot stigen.

Jag satte mig under fönstret vi hade kollat ut genom och började skaka igen, tänk om han hittade mig, han skulle säkert skicka polisen efter mig och jag kunde inte gömma mig här hela livet.

Justin satte sig brevid mig och höll om sin ena arm om mig, vi satt tysta ett tag men när jag inte slutade skaka vände han mitt ansikte mot hans och han la sina händer om min kind och hals, kysste mig mjukt på läpparna och viskade tyst i mitt öra:

- Don't worry bout a thing, I'm here, and he won't gonna hurt you again!

Jag tittade på honom och log och av någon anledning kände jag just den sekunden att allt skulle bli bra. Vi satt kvar på golvet en stund och höll om varandra. När det sen ringde på dörren rycktes vi tillbaka till verkligheten och jag blev rädd att det var pappa som kom och skulle kolla om någon sett mig.

Jag kurrade ihop mig på golvet där jag satt medan Justin gick ner och kollade vem det var, jag hörde honom öppna dörren men istället för att mötas av en skrikande arg man så hörde jag en glad men lite orriterad kvinnlig röst:

- Thank god you were home, I forgot my keys this morning

Jag hörde att Justin börja mumla med kvinnan och hon mumlade tillbaka sen kom det någon med raska steg in i upp för trappan och in i rummet. En kort mårhårig kvinna kom fram till mig och satte sig brevid mig:

- Hi, my name is Pattie and I'm Justin's mother, he told me what happened and of course your welcome to stay here for a little while but we have to do something about your dad, I'm gonna call the cops and we'll see what they say.
- No please, don't call the cops, he isn't a bad man really, he's just stressed about the move and start working again.
- What was your name again?
- Engla
- Engla, it's against the law to hit children!
- I know, but I'm sure he didn't mean it!
- It's still against the law, you must let me talk to the cops!
- Okey, but.....

Jag blev tyst igen utan att avsluta meningen och Pattie gick ut och Justin kom in i rummet, han log mot mig och tog min hand. Han ledde in mig i hans rum och vi satte oss på hans säng. Jag tog av mig min tjocktröja och vek fint ihop den och la den brevid mig, jag la handen på den och hängde med blicken på tröjan en stund. Justin la sin hand på min och greppade tag om den.

Han flyttade bort tröjan och stirrade kärleksfullt i ögonen, han puttade till mig och jag la mig ner i hans mjuka säng. Han började kittla mig men slutade dirkt när jag kved till av smärta slutade han dirket. Han la sig brevid mig och tillsammans låg vi och kollade upp i taket.

- Engla, you gotta hide, he's outside our door!!!

Pattie kom inspringande i rummet men an aning skräck i blicken:

- HIDE!!

Fortsättning kmr...

Del 5 (kort del)

Här kommer en väldigt kort del av vad som händer inne i busken, utav önskemål!
______________________________________________________________________________________________
Han kom springande fram emot mig och kramade om mig, jag blev lite chockad men kramade honom med lite försiktigt.

Han la sakta händerna om mitt ansikte och klappade mig oroligt, men det gjorde så ont att jag var tvungen att rygga undan, när jag kastade mig bakåt lyckades Justin dra undan mitt smink från min kind och nu såg man mitt blåmärke ordentligt.

Han tittade på sin hand och sen på min kind, han gick fram och sin hand på min friska kind:

- Who did this?
- My....... my......

Jag började gråta och idag gjorde det bara ont att gråta, det sved i mitt blåmärke.

- Your dad?
- Yes

Fick jag fram mellan tårarna. Han lyfte upp min haka och tittade mig djupt i ögonen:

- We'll find a way to stop him from doing this to you! You can stay at my place during the time we figure out something.

Han tog ett steg närmare och kysste mig mjukt på läpparna, av någon anledning kände jag inte längre smärtan i kinden. Jag tryckte mig nära honom och det var skönt att känna kärlek och värme ifrån någon igen. Han la armarna runt mig och kysste mig en aning hårdare. Jag ryckte till av smärta och han slutade dirket. Han kollade mig kärleksfullt i ögonen och sa:

- My angel, we figure something out, don't worry!

Jag kände mig rädd men ändå lugn, vi skulle fixa det här, vi skulle fixa det här!! :D

Del 4

Jag gick upp till mitt rum med tårarna rinnande ner för kinderna, det var skönt att gråta, tårarna lindrade smärtan i kinden lite. 

När jag kom upp på mitt rum gick jag direkt in till mitt badrum och tillhörde mitt sovrum, jag kollade mig i badrumsspegeln och såg att hela min kind hade svullnat rejält och jag hade ett rött märke efter en uttsräckt hand på hela höger sida av ansiktet som fortfarande satt kvar. Jag sköjlde av ansiktet med kallt vatten och baddade med lite kylbalsam efter det. Jag borstade mina tänder och tog på mig mitt rosa nattlinne med nallar på, jag hade lånat det av min mormor en gång när jag glömt mitt riktiga nattlinne hemma när jag sov över där och ville sen inte ge tillbax det.

Jag satte mig på sängkanten och av en slump kollade jag rakt in i Justins fönster där han stog och tog bytte om till anra kläder också, jag antog att han med skulle sova snart. Jag dröjde kvar min blick lite och rörde inte en fena när han vände sig om och kollade in i mitt fönster. Han måste undrat vad jag var för typ som satt och kollade på honom när han klädde om.

Han log mot mig och vinkade, jag drog upp handen lite försiktigt och vinkade llite tamt tillbaka, han skrattade till men sen fick han ett allt allvarlige utseende i ansiktet. Han plockade upp sin telefon och tryckte på en knappt och förde den mot örat. Några sekunder senare ringde det på min telefon, jag kastade mig på den för att pappa inte skulle höra:

- What do you want?
- What have happened to your face?

Shit, jag hade ju den svullnade sidan mot fönstret, såg han det?

- Eeumh it's nothing!!
- Are you sure, it don't look good at all!
- Yeah I hit my face in the door before.
- Okey....

Han lät inte alls övertygad men märkte att jag inte ville prata om det mer.

- And I'm sorry I just left before, I became kinda sad when I talked to Rose, she kinda dumped me....
- Oh I'm sorry....
- Don't be, I realized after I talked to her she was wierd and most used me bacause I was famous and had a lot of money. She doesn't even care for me anymore, they moved to LA and she hooked up with some other celebrety.
- Okey, yeah you deserve someone better than that :)
- Thank you :) so now I have more time to get to know my new neighbour better ;)

Han blinkade mot mig genom fönsterglasen och jag kunde inte motstå att le mot honom, men det gjorde ont i kinden:

- Aouch...
- Are you okey?
- Yeah sure, there was nothing....

Jag hörde någon komma i trappen och jag skyndade fort att tyst säga:

- I'm sorry, gotta go...

Jag kastade på luren i örat på honom och kastade mig ner i sängen och drog täcket över mig. Pappa kom in i rummet och jag kollade fram bakom täcket.

- Inte ska du sova med lapan tänd Engla.

Han släckte lampan och jag trodde att han skulle gå, men han kom fram och satte sig på min sängkant, jag hoppades att Justin inte stog och kollade längre.

Han smekte mig hårt på kinden som han hade slagit mig på, det gjorde så ont att jag börja gråta.

- Nu får du skärpa dig Engla, här kommer man och ska göra allt bättre och så börjar du tjuta, jävligt moget.

Han tog sats och slog mig hårt i magen och rusade sedan ut ur rummet. jag låg kvar en låg stund och kved innan jag fick tilbaka andan ordentligt. Jag grät länge och somnade tillslut.

När jag vaknade på morgonen hade jag 2 missade samtal ifrån Justin. Jag tänkte att jag skulle ringa honom lite senare men förstgick jag in i badrummet och kollade mig i ansiktet. Svullnaden hade gått ner men nu var hela högra sidan av ansiket blivit ett stort blåmärke. Jag täckte över det med foundation och puder och gick ner och åt frukost men ajg kunde inte se pappa någonstans. Jag vågade inte ropa efter honom istället letade jag efter honom i hela huset men när jag inte hittade honom sattsade jag stort och ropade efter honom men inget svar och bilen var borta så jag antog att han inte va hemma.

Jag gick upp på mitt rum och ringde Justin:

- I saw you calls :)
- Yeah, what happened last night, you liked paniced?
- yeah..... I..... euhm.....
- Tell me what happened.... I saw your dad, or was it our dad?
- yes it was.....
- He didn't look so happy, he's not mean at you, is he?
- No, not at all.....
- Angel, I saw him punch you....
- First, my name is Engla and second, he...... can we meet?
- Ofcourse, in the hedge in 5?
- I'll be there.

Jag gick ner och mötte en orolig Justin i buskarna....

Fortsättning kmr...

Del 3

Under hela middagen sa vi ingenting, jag kände att pappa var irriretad och jag ville inte göra honom ännu argare. Jag undrade vad det var som gjorde honom så arg, men han kanske bara var nervös över att börja jobba och vara hemma i USA igen.

När jag gick upp på mitt rum igen kollade jag mot Justins rum men jag såg ingen,  jag funderade på om jag skulle ringa nummret han skrev upp på lappen eller om det räckte att gå ner till häcken igen, jag satt en stund på sängen och bestämmde mig för att ringa honom:

- Justin!
- Hi, this is Engla! I didn't know if you wanted me to call you when you wrote that number?
- Yeah I wanted you to call me, I want to talk to you again about something. Can we meet down in the hedge again?
- Sure, but isn't it a little to dark and cold out now?
- I'll bring a flashlight or something, dress warm I really gotta talk to you.
det lät nästan som om han hade lite panik när han sa att han ville prata sista gången.

Jag la på och tog på mig massa vara tröjor och gick ner mot källaren:

- Vart ska du Engla? pappa frågade bestämmt utan att vända sig om från sitt skrivbord
- jag ska bara ta en kvällspromenad och kolla på området
- va hemma innan klockan 9
- men klockan är ju halv 9 nu?
- Hör vad jag säger, va hemma inna  9 eller gå inte ut alls!

Jag gick ner till källaren och gick ut i i häcken, där satt Justin med en filt om sig och med en lyckta i handen.

- I'm so glad you could come, han såg lite orolig ut
-Don't worry

Det kändes lite konstigt att prata med honom nu efter vårat senste möte.

- Fisrt I just wanna apologize about last time!! But it was Rose I wanted to talk to you about!

Jag kolla undrade på honom och satte mig brevid honom.

- Rose was a girl I kinda dated before, or I still I am dating her. She lives in the house your staying at.
- Noo, that house is my dad's, he rented out the house when we lived in sweden.
- So you lives here now?
- Yes!

Han kollade ner i backen och funderade en stund:

- Do you know where the family who lived there, are now?
- No idea
- Can you just exuse me for one second?
- Sure

Han gick iväg en stund och när personen svarade på andra sidan började de diskutera dirket:

- Where are you? Why didn't you say anything? Why do you say that? No why? Rose, don't hang up.... don't...

Han vände sig emot mig och tog ett djupt andetag:

- Thanks for being honest with me :/ I think I have to go now...

Han vände sig om och gick utan att säga hejdå, jag satt kvar en stund och kollade på klockan, 21.05.
Jag fick bråttom och sprng in i huset, i hallen stod pappa och väntade med arg blick.

- Sa vi inte 9?
- pappa, jag är ledsen jag mötte en person som började prata med mig :S
- Vem var det då?
- En person...
- Engla säg vem det var, jag hoppas inte att det var en kille...
- Nej det var en liten gumma

Han såg på mig att jag ljög och han drog upp sin hand ur bakfickan på jeansen och smällde till mig hårst så jag flög åt höger. Jag landade på golvet och kände den bultande smärtan i kinden och ett pipande ljud i örat.

- I hope you learned your lesson.....

Han prata på engelska med mig, det gör han aldrig annars, vad var det som var fel på honom?

Fortsättning kmr...

Novell 2- Del 2

Jag sprang direkt in till pappa som satt i kontoret och såg upptagen ut:

- PAPPA PAPPA!!! Vi bor granne med JUSTIN BIEBER!
- Engla, sluta larva dig, gå och gör något vettigt istället, gå och träna eller nått!

Han tittade irriterat på mig under sina läsglasögon och morrade något när jag vände mig om. ¨Vad hade hänt med honom? Han som alltid brukar vara så glad och uppåt. Men jag bestämmde mig iallafall för att gå och undersöka vårat träningsrum som låg i källaren.

Jag gick ner och upptäckte att den var indelad i 3 rum; ett för styrketröning, ett för löpning och det sista rummet stog bara helt tomt. Ut från det tomma rummet gick det en dörr men när jag gick fram och kände på den så var den låst, jag kollade under dörrmattan och som jag trodde, där låg nykeln. Pappa lägger alltid nyklarna under mattor.

Jag låste upp dörren och kom till en del av trädgården som jag inte sett från något fönster eller ifrån vägen. Jag gick ut och såg att det var en stig av stenplattor som gick från dörren ut ifrån trädgården. Jag följde den och när den gick rakt in i den tjocka häcken com stog i mitten mellan vårat hus och huset brevid. Jag var nära på att ge upp och gå tillbaka men jag var ju så nyfiken på vart stigen ledde så jag letade runt om lite efter in ingång men jag hittade ingen. Men när jag skulle vända mig om och gå tillbaka så snubblade jag på en omjämn sten och jag ramlade, RAKT IN I HÄCKEN!

Men jag rev mig inte gå något eller skadade mig inte och när jag vände mig om för att kollavart jag hade ramlat så såg jag att jag hade ramlat in där stigen var och att häcken hade skapat som en dörr, det var bara så mjuka grenar som hade växt ivägen och det gick hur lätt som helst att gå in i häcken. När jag tittade mig runt omkring så var häcken i stort sett ihålig i, de bildade bara som en vägg och tak runt om.

Jag fortsatte att följa stigen och efter bara en liten bit såg jag en filt. "Vilket konstigt ställa att ha pinick på" tänkte jag och utan att tänka satte jag mig på filten med rygen mot det hållet som stigen fortsatte åt. Jag satte mig och kollade på vägen jag kommit från och kollade på skalet som häcken bildade runt den här hemliga platsen. 

Jag undrade hur många det var som viste om det här platsen, antagligen någon mer efetrsom det låg en filt här, och den var ganska ren så den hade inte legat där länge. Rätt som det var hörde jag ett prassell bakom mig och en röst säga:

- Oh Rose you came :) Thank god, I'm so sorry your dad found out. And I'm happy we hav eour little secret romantic place for our own. 

Rose? Jag hette inte Rose, men jag blev så rädd, för jag tyckte jag kände igen den där rösten. Jag vågade inte vända mig om och när stgen kom närmare blev jag mer och mer nervös över att se om jag verkligen hade trott rätt.

- Rose I'm sorry you feel like this, but please can't you atleast answer me.

Personen nådde fram till mig och satte sig på huk bakom mig och viskade i mitt öra:

- I have prepared a surprise for ya!

Den var så nära att nu kunde jag utan att gissa att det var en kille, han luktade så gott och jag rös över att känna hans anddräkt i nacken. Jag visse fortfarande inte om det var han jag trodde det var men jag blev mer och mer säker på att det var han. Jag satt fortfarande helt förstelnade, mer nu än förut.

- Rose, what's wrong?

Han hann knappt sätta sig på filten framför mig innan han flög bak.

- OMG I'm so sorry, I didn't know, I tought you were someone else.

Justin Bieber satt en bit birt och bad om ursäkt om och om igen. jag kunde knapt röra mig.

- It's ............... okey.................. var det ända som jag fick fram.

- Oh gawsh, I feel lika an idiot. What was I thinking? han satt och dunkade sina händer i sitt huvud  och han såg ganska rolig ut så utan förvarning började jag skratta :S

Jag slog fort för händerna för munnen och slutatde.

Han tittade upp och granskade mig noga:

- You know you look just like a girl I used to know, you have the exact sam laugh too.

Jag då kund ejga förstå att jag trodde jag var någon annan.

- I........ have..........to............go!

Jag reste mig kvickt och började gå:

- Wait, what's your name? ropade han efter mig
- Engla, svarade jag

Jag sprang fort ut från häcken och in i huset, jag låste dörren och sprang upp på mitt rum. jag kollade ut genom mitt fönster som jag kunde se grannhuste iifrån. Jag såg Justin komma ut från häcken och gå in i en dörr exakt likadan som våran. Jag kollade ner och såg stigen, och jag kom på att mitt rum var det ända rummet som hade fönster som det hållet förutom det tomma rummet i källaren.

Jag kollade efter Justin och stog kvar efer att han hade gått in, och så märkte jag att jag såg rakt in i ett rum precid i höjd med mitt. Det kom in någon i rummet och ställde sig vid något precis vid fönstret. Den böjde sig ner och såg ut att skriva något, jag behöve inte koncentrera mig på vad det stog på skylten som den höll upp, eftersom vi bodde så nära.

Personen i fönstret var Justin och på skylten stog det:

"I need to talk to you again"

och så stog det ett nummer, jag la in nummret i mobilen och sprang ner och åt, eftersom pappa ropade att det var mat.

Fortsättning kmr...

Novell 2- Del 1

Förhistoria:
(Hej jag heter Engla Svensson och är en svensk tjej ända in i mina små celler i kroppen. Jag blond, blåögd, lång och smart. Inte vet jag om svenskar är kända för att vara så smarta men jag får höra varje dag att jag har ett typiskt svneskat utseende. Jag föddes och växte upp i Sverige men min pappa flyttade tillbaka med mig till USA där han är uppfödd när min mamma dog. Min pappa är en väldigt känd regissör men min mamma var bara en vanlig Svensson, och då menar jag det, jag ser ut som henne i en mindre verision brukade man säga.

Det var när mamma dog i en tågolycka som pappa inte orkade stanna kvar i sverige, jag saknar henne jätte mycket och eftersom pappa var så deprimerad så fick jag pigga upp mig själv på något sätt, och min medecin var att lyssna på Justin Bieber.

Vi flyttade tillbaka till pappas hemstad som råkade vara Atlanta i Georgia. Där Justin bor.)

Vi anlände mycket tidigt på en Tisadagmorgon och eftersom vi hade flygit i första klass ner så jag jag inte ett dugg trött även fast klockan var 5 på morgonen, vi hade åkt 3 på dagenfrån sverige och egentligen så var min kropp inställd på att klockan var 11 eftersom den var det i sverige nu.

Vi åkte direkt hem till pappas mansion som han hade hyrt ute de åren som han bott i sverige.
  Huset var stort och vitt med en stor trädgård, inne i huset hade vi 4 sovrum (alla hade en stor garberob på 4x4m), 3 badrum varav i ett fanns det batsu och en jaccuzzi med rum för 5 personer. Annars hade huset ett stort kök, 2 hobbyrum, ett stort kontor och 2 vardagsrum. På vinden precis under taket hade vi också en pool. Utomhus hade vi 2 pooler och ett stort område för alla möjliga olika sorters aktiviteter eller olika små sporter.


Jag sprang dirket upp i det rummet som var till mig och la mig på sängen och tänkte en stund. Rätt som det var somnade jag och vaknade igen klockan 12. Då kom pappa in i rummet och sa:

- Engla nu när vi kommit fram och gjort oss lite hemmastadda så måsta jag börja jobba igen och jag kommer jobba väldigt sent ibland och väldigt tidigt ibland. Du kommer behöva klara dig mer själv nu, tror du du klarar det?
- Pappa jag är 17, och jag lär säkert känna någon här snart. Ta det lugnt jag klarar mig.

Han tittade nöjt på mig och pussade mig på pannan. Han gick sedan ner igen och jag tog på mig ett par mjukisbyxor och ett linne för att gå ut och kolla lite på området.

Jag gick ut och såg andra stora hus runt om vårat hus och jag såg mycket bilar och trafik. Det var inte så mycket som skillde sig mot sverige förutom att allt var mycket livligare och stressigare här.

Även om allt var väldigt fint i området så var det inte riktigt något som jag tyckte var så speciellt eller något som jag verkligen la märket till, förän det kom en stor range rover rullande på vägen med papparazzis springade och åkande runt omkring. Bilen svängde in i huset brevid vårat och ur bilen kom en kille med svart tröja och jeans kliva ur bilen. han hade luavn uppfälld på huvudet över kepsen han hade på, men jag kunde se på stilen och kläderna att det var:

JUSTIN BIEBER!!

Jag bodde granne med Justin Bieber!!!


Fortsättning kmr..

Ny novell på väg :)

Nu ska jag åka bort i några dagar och kommer inte kunna lägga in några nya noveller, men novell 2 är snart på väg.

Det skulle vara jättekul om ni läsare kom med lite förslag om vadni tycker den nya novellen ska handla om! Det skulle jag uppskatta jättemycket.

Annars är jag grymt tacksam över att ni läser mina noveller och tycker dom är bra, och så vill jaga bara ta upp att www.justinbieberstories.blogg.se kopierar i stort sett mina noveller så om hon inte skärper sig, sluta läs hennes noveller.

Och fortsätt att rekommendera den här bloggen till era vänner och bekanta, ni får gärna länka mig på era bloggar, jag länkar tillbaka, bara lämna en kommentar :) Tack igen till alla som läser!

Älskar er!

Puss// Emelie!
RSS 2.0