Del 41

Ryan la på i örat på mig och jag undrade varför han hade blev så konstig helt plötsligt, men jag behövde inte undra länge, helt plötsligt plingade det till i min mobil och där lyste skärmen av ett sms från Ryan, där det stog:

".......
________________________________________________________________________________________________

".....Förlåt för att jag la på i örat på dig! Men Amelia och jag har problem men tillit just nu, det känns som om att vi bråkar hela tiden! Jag vet inte om jag ska göra slut eller stå ut..."

Jag blev mer och mer förvånad när jag läste smset, var det inte en puss jag hade hört i telefonen innan? Hade dom verkligen problem, jag skrev så fort att fingrarna glödde

" Vadå problem? Jag trodde allt var OK i ert förhållande, men du vet att du kan alltid prata med mig! :)
Jag finns här! HELA dagen lång! ;) "

Jag tvekade lite innan jag skickade smset, jag såg trots allt bara Ryan som en vän, elr? 

Jag orkade inte vara uppe längre, även om klockan bara var 21.56 med det hade ju vart en lång dag. Så jag gick in i badrummet och tog en snabb dusch, när jag kom ut blinkade min mobil, jag hade fått ett sms av Ryan, jag tryckte upp det och läste.

" Tack! det känns skönt att ha en vän som man kan snacka med! Tack för att du finns <3"

Jag blev plötsligt orolig när jag såg hjärtat i slutet, brukade han skriva hjärtan till sina kompisar? Jag struntade i att svara, jag satt mobilen på laddning sen gick jag och la mig.

När jag vaknade, vibrerade min mobil, mot skrivbordets hårta yta, vilket framkallade ett högt oväsen, jag låg i sängen tills mobilen slutade vibrera, jag orkade inte prata med någon. Efter några minuter så vibrerade mobilen 2 gånger, vilket betyde sms. Denna gången steg jag fakrist upp ur sängen och gick fram till mobilen, jag blev lättad när jag såg att det var ifrån Ellie, jag trycket upp det med ett leende.

"Eyy, sjukliggaren! Ryan planerar att ha en maskeradfest!! :D i helgen! och du måste komma! så se till att bli frisk nu! Whot Whot!"

Jag läste smset och började genast undra varför Ryan inte hade sagt att han skulle ha maskeradfest! Han var ju inte arg på mig, vad jag vet. Jag svarade efter några minuters tänkande.

" Ryan? han har inte sagt något till mig om det, men men jag kommer! kan ju inte missa en fest! ;) Whot Whot? haha"

Jag skickade det och tog min dator, och bärde den till sängen jag loggade in och började gensamt skriva ett inlägg till bloggen. När jag var klar så började jag leta efter en maskerad outfit, jag letade och letade tillslut hittade jag en alien/vikinga dräkt som såg helt perfekt ut! så jag klickade hem den och började leta efter en toning till håret, som gick bort efter 1 tvätt. Det tog lite tid men till sist hittade jag en fin blondin toning som var helt klart bäst av dom alla! Jag kollade på några bloggar men när batteriet tog slut så orkade jag inte ladda den, så jag bara la ifån mig den och gick ner huvudet snurrade medans jag gick, men det struntade jag i. Jag gick till köket, och tog genast ut bröd,smör och ost, jag var förvånadsvärt hungrig fast än att jag mådde illa. Jag tryckte i mig båda mackorna efter det så placerade jag mig famför tv:n, där jag låg tills mamma kom hem, vilket var ungefär vid 17, jag hörde hur mamma stönade och klagade medans hon bärde in dom tunga matkassarna från hallen till köket, jag flinade åt henne och tänkte att jag kanske borde hjälpa henne, men var man sjuk så var man. 

-Johanna det är mat!, ropade mamma ifrån köktet

Jag ställde mig försiktigt upp ut soffan och gick sakta in till köket och satte mig ner vid matbordet.

- Vad är det för mat? frågade jag nyfiket

- Något gott såklart! sa mamma och log

Hon bärde den tunga grytan till bordet och satte sig ner, hon la handen på locket och sa

- bon appétit

När hon lyfte locket visste jag direkt vad det för för maträtt! Det var thai gryta! Jag la upp maten snyggt och bad mamma hämta min system kamera, hon hämtade den och gav den till mig. Jag tog av lins locket och tog ett kort



Jag blev nöjd med bilden, och la undan kameran. Jag åt 2 potioner, jag sa tack för maten till mamma och gick upp. Jag gick rakt till mobilen och kollade, jag hade fått 2 nya sms det ena var ifrån Ryan och det andra var ifrån Justin. Jag valde att läsa Ryans sms först

" tjena! ja, du har säkert hört att jag ska ha maskeradfest i helgen, o jag hoppas verkligen att du kommer! hur mår du? bra hoppas jag! :) Skolan var sjukt tråkig, längtar till att få träffa dig!<3

Jag blev inte förvånad över dom sista 6 orden och hjärtat, men jag ville inte vara elak mot han, så jag svarade

"Tjoho! Aaa, Ellie sa det i morse! :) Klart jag kommer! jag missar aldrig en fest! Just nu, är jag propp mätt! aw, vill träffa dig också. ps. skolan är alltid tråkig! :)

Jag skickade och hoppades att han inte skulle bli arg elller ledsen för att jag inte gjorde något hjärta i slutet på medelandet.
Plötsligt kom jag på att jag hade fått ett sms ifrån Justin också! Jag log medans jag öppnade smset, men mitt leende, ändrades till tårar när jag läste vad Justin hade skrivit, det gjorde så ont....Mitt hjärta kändes plötsligt helt tomt....

Fortsättning följer

By Anna

____________________________________________________________________________________________________

Hej!  
Om du var här innan och läste del 41, så ska du veta att något hände så att slutet inte kom med!
Men jag har ändrat det nu! :)

Förlåt!

Förlåt! Jag vet inte varför jag inte har skrivit en ny del! Så fort jag har pratat med Emelie så lovar jag att en ny del kommer upp! Jag har faktist inte någon bra ursäkt för att jag inte har uppdaterat...Jag måste skärpa mig! Jag lovar att en ny del kommer! :)

____________________________________________________________________________________

Anna :)

Btw: Vilka har fått påsklov? Jag har! :D ♥

RSS 2.0