Del 6

Han släppte mig ur sitt grepp och vi bestämmde oss för att smyga upp och  packa ihop lite grejer så som kläder och annat som jag skulle behöva. Vi gick upp till mitt rum och började riva ut kläder och smink och massa olika saker som jag skulle behöva. Jag hittade några påsar under sängen som vi stoppade ner allt i.

Vi öppnade dörren till mitt rum och jag hörde en bil köra upp på grusuppfarten, jag kollade ut genom ett fönster som låg mot vägen och såg att det var pappa, jag fick panik vad skulle jag göra? vad skulle HAN göra mot mig, eller ännu värre mot Justin?

Jag tog tag i Justins hand och sprang ner för trapporna så fort jag kunde och ner i källaren, när vi väl kom ner i källaren stängde jag sakta dörren mot trappen och jag lutade mig mot väggen. Justin viskade tyst:

- C'mon, we gotta move on...
- We can't if we open the door out he'll see us or hear us, let's just hide somewere here...

Jag tog tag i Justins hand och vi kröp ner och gömde oss bakom solariet som stog borta i hörnet. Vi hörde pappa skrika och väsnas på övervåningen, har skrek och ropade mitt namn, han dunkade i väggar och kastade saker i golvet så det krasade. Jag blev så rädd att jag börja skaka, vad hade hänt om jag var på mitt rum nu?  Vi hörde honom komma ner för trappen och kasatde upp dörren när han kom in i rummet.

Han kastade tunga hantlar i golvet så det vibrerade i hela golvet, jag blev ännu räddare och var tvungen att stätta en hand för munnen för att inte skrika. Han skrek mitt namn så högt att det skakade i i väggarna och nu flyttade jag mina händer från min mun till mina öron, och jag la lutade mig mot Justins axel för att lugna ner mig lite. Han la sin hand mot min friska kind och smekte mig försiktigt, nu kände jag mig lite bättre till mods menvar fortfaranade livrädd.

Tillslut slutatde han leta och han klampade upp för trappstegen, då tog vi fart och sprang ut genom dörren och sprang allt vi kunde ut genom dörren mot Justins hus. Han måste ha hört när vi smällde igen dörren för när vi ställde oss och kollade ut genom ett fönster på övervåningen såg jag honom stå vid mitt fönster och kolla ner mot stigen.

Jag satte mig under fönstret vi hade kollat ut genom och började skaka igen, tänk om han hittade mig, han skulle säkert skicka polisen efter mig och jag kunde inte gömma mig här hela livet.

Justin satte sig brevid mig och höll om sin ena arm om mig, vi satt tysta ett tag men när jag inte slutade skaka vände han mitt ansikte mot hans och han la sina händer om min kind och hals, kysste mig mjukt på läpparna och viskade tyst i mitt öra:

- Don't worry bout a thing, I'm here, and he won't gonna hurt you again!

Jag tittade på honom och log och av någon anledning kände jag just den sekunden att allt skulle bli bra. Vi satt kvar på golvet en stund och höll om varandra. När det sen ringde på dörren rycktes vi tillbaka till verkligheten och jag blev rädd att det var pappa som kom och skulle kolla om någon sett mig.

Jag kurrade ihop mig på golvet där jag satt medan Justin gick ner och kollade vem det var, jag hörde honom öppna dörren men istället för att mötas av en skrikande arg man så hörde jag en glad men lite orriterad kvinnlig röst:

- Thank god you were home, I forgot my keys this morning

Jag hörde att Justin börja mumla med kvinnan och hon mumlade tillbaka sen kom det någon med raska steg in i upp för trappan och in i rummet. En kort mårhårig kvinna kom fram till mig och satte sig brevid mig:

- Hi, my name is Pattie and I'm Justin's mother, he told me what happened and of course your welcome to stay here for a little while but we have to do something about your dad, I'm gonna call the cops and we'll see what they say.
- No please, don't call the cops, he isn't a bad man really, he's just stressed about the move and start working again.
- What was your name again?
- Engla
- Engla, it's against the law to hit children!
- I know, but I'm sure he didn't mean it!
- It's still against the law, you must let me talk to the cops!
- Okey, but.....

Jag blev tyst igen utan att avsluta meningen och Pattie gick ut och Justin kom in i rummet, han log mot mig och tog min hand. Han ledde in mig i hans rum och vi satte oss på hans säng. Jag tog av mig min tjocktröja och vek fint ihop den och la den brevid mig, jag la handen på den och hängde med blicken på tröjan en stund. Justin la sin hand på min och greppade tag om den.

Han flyttade bort tröjan och stirrade kärleksfullt i ögonen, han puttade till mig och jag la mig ner i hans mjuka säng. Han började kittla mig men slutade dirkt när jag kved till av smärta slutade han dirket. Han la sig brevid mig och tillsammans låg vi och kollade upp i taket.

- Engla, you gotta hide, he's outside our door!!!

Pattie kom inspringande i rummet men an aning skräck i blicken:

- HIDE!!

Fortsättning kmr...



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0