Del 4

Förra delen:

Han tog ett steg närmare och lutade huvudet närmare och närmare. Nu var han så nära   att han kunde känna hans andetag och precis när han skulle kyssa mig...
________________________________________________________________________________________________

....började det vibrera i fick på Justins tröja. Jag hoppade högt av chock och Justin tittade ledset och undrande på mig. Jag sa inget utan rev bara fram hans telefon som aldrig sluta ringa. Han kollade lite lättat på mig och förstod varför jag hade reagerat som jag hade. Han svarade och förde telefonen mot örat:

- Hey man, do you have any idea what time it is here?.... oh, but it's okey, I'm was up anyway.... yeah I'm in LA... are you kidding me, oh my god how fun!!

Han pratade lite till med personen i telefonen och la sdan på och kollade på mig.

- Ryan is on his way here, his on the airport, was just about to board the plane!
- Oh? how fun..
- oh yeah... Ryan is my best friend!
- Ahaa, I see, what fun!
- I know, he's on his way here to meet up with his girlfriend, he'll be ariving at 6 our time. I'm so excited, we can spend time together all four of us.
- Like you and me and Ryan and his girlfriend?
- Yeah, but you don't have to if you don't want to...
- Ofcourse, I just thougt that you didn't want to see mw know when he is ariving..
- Hpw can you even think that?

Justin kramade om mig och log mot mig:

- You seem like a cool girl, I want to get to know you better now, you wont get rid of me ;)

Han skrattade lite och puffade till mig, sen rev han av sig skorna och strumporna och sprang iväg från mig mot vattnet och när han nådde vattnet flög han upp lika snabbt som han sprang i.

- Oh gosh, it was freezing!!

skrek han och hoppade upp och la sin i sanden. Jag tog av mig skorna för att bättre kunna gå i sanden och sprang ner till honom.


- Your so weak!!

skrattade jag och sprang ner mot vattnet men när jag var precis vid vattenbrynet stannade jag.

- Shut up, you don't ever dare to touch the water

hörde Justin hånfullt skratta bakom mig, jag flinade lite och vände mig om och räckte ut tungan åt honom. Men han bara skrattade. Nej jag hade rätt, jag visste att vattnet blev väldigt kallt nära land på nätterna och jag hade gjort misstaget förut att gå ner i det kalla vattnet. Så jag backade lite och gick tillbaka till Justin.

Jag satte mig brevid honom och kollade i smyg när han andades, det var fortfarande ganska mörkt men jag var så glad över att jag fått den här möjligheten och jag ville inget mer än att fortsätta vara med honom.

Jga la mig brevid honom och han tog min hand, jag blundade och kände hans varma hand spred sin värme i hela min kropp, nu var jag lycklig.

Men på något sätt måste jag lyckats somna för när jag öppnade ögonen igen var det nästan ljust ute och Justin satt och tittade på mig med ett leende på läpparna.

- You are so beautiful

jag log och smekte honom lite på handen.

- You too

hörde ajg mig själv säga. Han gjorde små cirklar på min hand med sina fingrar och sen började han dra handen uppåt för min arm. Det var en sån behaglig känsla att jag fick rös och om någon hade filmat oss med värmekamera hade det varit knalltrött där han dragit sina fingrar.

Han fortsatte upp och kom till min axel och nacke, när han var vid min nacke drog han mig lite närmare och så kysste han mig. Jag var både berädd och inte berädd på det, det här var mer än vad ord kan beskriva. Jag tror jga var kär, PÅ RIKTIGT!!

Men såklart som sist så blev vi avbrutna av mobilen, men dne här gången var det Justins tur att hoppa till av signalen. Han suckade med svarade:

- Justin?... okey cool, I'm a little busy right now, can we meet in acouple of hours?....okey, great, I'll call you....bye!

- Ryan?

frågade jag och justin nickade.

- He had just arived to Amelia, his girlfriend, and now he wants to meet.
- What's the time really?
- 8 o'clock
- Allready :O how long did I sleep?
- I'm not sure, I fell asleep to.. but I sat and watched you for maybe 5 minutes ;)

Jag tänkte på det som nyss hade hänt och började fundera, även om jag aldrig känt så här  förut visste jag inte om vi gick lite fort fram?

- Justin?
- Yeah?
- I don't regret anything of what we just did, but don't you think it happened a little fast?
- I know what you are talking abot, just wanna be friends right?
- No, it's not that, I really like you, but I wanna be sure that everything's right between us before we... you know...
- Okey, I understand, and when you say it like that, I agree, let's go home and sleep a little and freshen up a lillte and I''ll call you in the afternoon?
- Sure, I really wanna met Ryan and Amelia :)
- Awsome!

Vi reste oss upp och nu var vi helt fulla av sand och var helt mojsiga i håren och kläderna satt lite vint här och där. Men, men, vem bryr sig.

Vi började gå hemmåt och när det var dags för Justin att gå åt andra hållet, kramade han om mig och viksade:

- I'm glad you went into the wrong bathroom.

Jag fnissade till lite och kramade honom hårt tillbaka. Sen gick vi åt olika håll och jag kunde inte sluta tänka på allt som hänt, och jag fick en sån underbar magkäsnla och tänkte att dte här skulle leda till något gott!

Jag kom snabbt hem och som tur var hade ingen vaknat än, jag mötte bara en av mina katter i hallen, men ingen människa var vaken. Jag tassade upp och tog bort sminket och bytte om och gick och la mig och sov.

Jag kändes som jga bara sovit i 10 minuter när någon ringe på min telefon:

- Johanna?
- Hi, it's Justin, we'll pick you up in 10 okey?.....

Fortsättning kmr...


Postat av: Karin

Skit grymt, meeer

2010-11-30 @ 22:05:20
URL: http://kaaaarinn.blogg.se/
Postat av: Jojo

Jag hitter seriöst inte del 5,6,7 eller 8. hur kommer jag fram till dem??

2012-12-24 @ 23:10:19
URL: http://rebelblogger.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0